Pariul zilei – 24.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Volyn Lutsk vs Metalist Kharkiv (24.04.2014) – ora 19:30
pariul zilei2La fel ca si ieri, pariul zilei de azi vine din campionatul Ucrainei, de aceasta data Volyn Lutsk urmand sa o gazduiasca pe Metalist Kharkiv cu incepere de la ora 19:30, iar cota aleasa de noi este de 1.73.
Cei de la Metalist au castigat patru din ultimele cinci meciuri directe cu adversara de diseara, insa au pierdut ultima depalsare aici, scor 1-2 in Septembrie 2012.
Volyn LutskMetalist Kharkiv
Volyn Lutsk se vede net inferioara la mai toate capitolele. Echipa gazda vine dupa trei esecuri la rand fiind intr-o scadere evidenta de forma, insa nu are emotii privind retrogradarea. Gazdele sunt pe locul 12 cu 27 de puncte, la 18 peste Tavriya, fiind salvata din punct de vedere matematic. acasa gazdele au un bilant modest, avand chiar si o medie de sub un gol marcat pe meci.Metalist Kharkiv de partea cealalta este una din formatiile cu pretentii ale Ucrainei, insa anul acesta nu mai spera la un loc de Champions League, ci se va multumi probabil cu o pozitie de Europa League. Oaspetii sunt pe locul patru in acest moment, cu 41 de puncte si un golaveraj de 40-24, fiind intr-o crestere de forma remarcabila, cu sapte puncte obtinute in ultimele trei etape.
Pariuri Volyn Lutsk vs Metalist Kharkiv
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Ne asteptam ca superioritatea oaspetilor sa se vada si pe tabela de marcaj la acest meci, intre cele doua tabere neincapand momentan termen de comparatie la nici un capitol.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,