Pariul zilei – 24.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 April, 2015. Postat in Pariul Zilei

Braga vs Belenenses (24.04.2015) – ora 22:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, vineri 24 Aprilie, vine din Portugalia Primeira Liga, de la meciul dintre Braga si Belenenses, meci ce face parte din cadrul etapei a 30-a. Cota aleasa pentru pariul zilei de azi este de 1.65 in acest moment.
Braga Belenenses
Braga a pierdut etapa trecuta pe terenul lui Guimaraes, scor 0-1, insa nu conteaza  prea mult, dat fiind faptul ca echipa is-a asigurat in mare masura locul patru si nici nu are vreo sansa reala de a urca mai sus. Golaverajul de 45-18 este unul de admirat, doar Benfica si Porto avand in acest moment defensive mai solide in Portugalia. De partea cealalta, Belenenses a crescut mult in acest sezon fata de stagiunea precedenta, acum luptandu-se chiar pentru pozitia a cincea care duce in Europa League. Oaspetii au 42 de puncte si un golaveraj de 28-29, destul de modest, insa cu siguranta pe acest final de stagiune vor da totul pentru o calificare in UEL.
Pariuri – Braga vs Belenenses
Info pariuri sportive Braga -1.0 HA @ 1.65

  • Mizam pe victoria celor de la Braga diseara in fata lui Belenenses, desi oaspetii au aratat o crestere de forma in ultimele luni. Daca Braga se va impune la limita, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!