Pariul zilei – 24.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Elfsborg vs Orebro (24.05.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Pentru ziua de azi, sambata 24 Mai, am ales drept pariul zilei o cota de 2.10, una mai mare decat v-am obisnuit in ultima perioada. Elfsborg vs Orebro este meciul, meci din cadrul etapei a 11-a in campioantul Suediei.
Elfsborg a bifat patru victorii si un egal in precedentele cinci meciuri directe cu adversara din aceasta dupa amiaza de la ora 17:00.
Elfsborg Orebro
Elfsborg a bifat etapa trecuta a doua infrangere in primele zece etape, pierzand momentan contactul cu liderul Malmo. Echipa gazda se afla acum pe locul doi cu 20 de puncte si un golaveraj de 17-9, avand a treia defensiva din campionat. Elfsborg are un punct peste urmatoarele doua clasate, astfel ca nu-si permite pasi gresiti. Patru victorii din tot atatea meciuri au bifat gazdele pe teren propriu pana acum. Orebro pe de alta parte vine dupa patru etape slabe, fara victorie, cu doar doua puncte castigate. Echipa se invarte in jurul mijlocului clasamentului, fiind a opta in acest moment cu 13 puncte si un golaveraj negativ, de 13-14. Trupa vizitatoare nu s-a mai impus pe acest teren din 2007, scor 2-0 atunci. Orebro a bifat o singura victorie in cele cinci meciuri pe teren strain in acest campionat.
Pariuri Elfsborg vs Orebro
Info pariuri sportive: Elfsborg -1.5 HA @ 2.10

  • Cota pentru acest pariu este una foarte tentanta, mai ales ca Elfsborg nu isi permite pasi gresiti pe teren propriu cu o echipa de mijlocul clasamentului, echipa cu care nu a avut probleme prea mari in ultimele confruntari directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,