Pariul zilei – 24.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Malaezia XI vs Liverpool (24.07.2015) – ora 15:45
pariul zilei2Cota pariului zilei de astazi, 24 Iulie 2015, este ceva mai mica decat in zilele precedente, si anume 1.55 in oferta Sportingbet la ora actuala. Meciul cu pricina le va pune fata in fata pe Malaezia XI si Liverpool, existand o favorita certa aici.
Malaezia XILiverpool
Malaezia XI aduna cam cei mai buni fotbalisti malaezieni si an de an sustine amicale interesante pe parcursul verii. In anii precedenti, printre adversari s-au numarat echipe ca Arsenal, Manchester City, Chelsea, Barcelona sau Tottenham, de fiecare data pierzand asiaticii, insa de fiecare data au reusit sa inscrie un gol in fata adversarilor precizati anterior. In 2011 au mai intalnit-o pe Liverpool, pierzand cu 3-6.Cormoranii se pregatesc intens de noua stagiune in Anglia si in Europa League, iar pana acum au sustinut trei meciuri amicale, castigandu-le pe toate, 4-0 vs Thailand Stars, 2-1 vs Brisbane Roar si 2-0 contra lui Adelaide United. Englezii s-au descurcat bine, inclusiv noile achizitii. Benetke, Coutinho, Can si Firmino nu au ajuns inca in Asia alaturi de colegi, urmand sa o faca saptamana aceasta.

 

Pariuri Malaezia XI vs Liverpool 
Info pariuri sportive: Peste 3.5 goluri @ 1.55

  • Cea mai buna cota pentru acest pariu poate fi gasita in oferta Sportingbet la ora actuala. Mergem pe mana oaspetilor, putin riscant, acestia fiind probabil relaxati dupa rezultatul din tur.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!