Pariul zilei – 24.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 23 October, 2015. Postat in Pariul Zilei

Bayern vs FC Koln (24.10.2015) – ora 16:30
pariul zilei2Avem o cota ceva mai atractiva pentru pariul zilei de sambata in comparatie cu ultimele zile. Mai exact, 1.93 este cota la ora actuala, si vine din Germania Bundesliga, de la meciul dintre Bayern Munchen si FC Koln.
BayernKoln
Bavarezii sunt favoriti in mod clar, net superiori din orice punct de vedere. Bayern a castigat toate cele noua partide de campionat pana acum, plus alte doua in Liga Campionilor. In urma cu cateva zile a venit si primul esec, 0-2 vs Arsenal pe Emirates, insa realistic vorbind nemtii nici n-au fortat. Cu sapte puncte avans fata de locul doi, Bayern pare de neoprit in Bundesliga.FC Koln a avut o prima parte de sezon destul de buna pana acum, fiind in Top 6 dupa primele noua runde. Echipa vizitatoare are 14 puncte si un golaveraj de 13-13. Bilantul deplasarilor este unul decent, cu doua victorii si doua infrangeri, plus o medie de doua goluri marcate pe meci. Koln a pierdut ultimele doua deplasari aici, 0-3 in 2011 si 1-4 in Februarie 2015.
Pariuri Bayern vs FC Koln
Info pariuri sportive: Bayern -2.5 HA @  1.93

  • Nu exista termen de comparatie intre cele doua tabere, iar Bayern este net superioara la orice capitol. Mergem pe o victorie clara a bavarezilor, cota fiind pe masura.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,