Pariul zilei – 25.02.2019

Bilet realizat de bonus in 25 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Besiktas – Fenerbache

Doua dintre cele mai iubite grupari din Turcia se vor intalni in aceasta seara de la ora 20:00 atunci cand Besiktas si Fenerbache se vor confrunta intr-un derby ce va aprinde spiritele microbistilor din Istanbul. Favorita in aceasta confruntare este Besiktas si in continuarea acestui articol vom expune mai multe argumente care sa va determine sa pariati pe victoria fotbalistilor lui Senol Gunes.

La inceputul sezonului cele doua formatii erau considerate printre favorite la castigarrea titlului, insa rezultatele dezamagitoarea obtinute de Fenerbache au spulberat orice speranta a fanilor ca favoritii lor pot castiga un trofeu in acest sezon. Inaintea acestei etape Fenerbache se afla pe locul 16 si misiunea antrenorului Ersun Yanal este sa salveze aceasta echipa de la retrogradare pe finalul sezonului.

Moralul celor de la Fenerbache a avut de suferit si din pricina eliminarii din Europa League, dupa ce s-a impus cu scorul de 1-0 in Turcia, Fenerbache a fost invinsa de Zenit cu scorul de 3-1 in meciul retur. Avand in vedere situatia in care se afla ehipa oaspete nu ar trebuie sa conteze asa mult faptul ca Besiktas a reusit 3 victorii in precedentele 3 partide, iar pariorii ar trebui sa profite de faptul ca agentiile acorda cota 1.80 pentru un succes al gazdelor care reprezinta un pronostic foarte generos in acest derby al Turciei.