Pariul zilei – 25.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Portugalia vs Bulgaria (25.03.2016) – ora 22:45
pariul zilei2Dupa doua zile cu cote in jur de 2 pentru pariul zilei, vinerea aceasta am ales sa riscam ceva mai putin, iar cota este de 1.56. Cele doua protagoniste vor fi Portugalia si Bulgaria, puse fata in fata intr-un meci amical.
PortugaliaBulgaria
Cristiano Ronaldo si colegii sai se pregatesc de Euro 2016, iar acesta este primul amical al anului. Echipa a terminat intr-o forma buna anul precedent, castigand patru din ultimele cinci meciuri jucate. Pe teren propriu insa nu a stralucit in ultimele meciuri, bifand un succes si doua esecuri in ultimele trei meciuri partide acasa, marcand un singur gol.De partea cealalta a baricadei se afla Bulgaria, echipa care va urmari Campionatul European din vara la televizor. Vecinii de la sud de Dunare au pierdut au incheiat anul 2015 in corzi, pierzand trei din ultimele patru partide, toate in calificarile pentru Euro. De asemenea, bulgarii au castigat o singura deplasare din ultimele sase sustinute.
Pariuri Portugalia vs Bulgaria
Info pariuri sportive: Portugalia -1.0 HA @ 1.56

  • Mergem pe mana echipei net superioare, asteptandu-ne ca Portugalia sa castige acest meci la minim doua goluri diferenta. Pariul este returnat in cazul unui succes la limita.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,