Pariul zilei – 25.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 May, 2016. Postat in Pariul Zilei

FC Basel vs Grasshoppers (25.05.2016) – ora 21:30
pariul zilei2Oferta zilei de miercuri nu este una impresionanta, asa ca am decis sa nu riscam pe o cota foarte riscanta in aceste conditii. Mergem pe un pariu la derby-ul dintre FC Basel si Grasshoppers Zurich din etapa cu numarul 36 in Elvetia.
FC Basel Grasshoppers
FC Basel este campioana Elvetiei de etape bune chiar si din punct de vedere matematic, insa cu siguranta nu va ceda usor in derby-ul cu Grasshoppers din ultima etapa. Gazdele au 83 de puncte si sunt primii clasament, la 17 lungimi peste pozitia secunda. De asemenea, Basel se lauda si cu cel mai bun golaveraj din tara, 88-37. Grasshoppers se prezinta aici dupa trei etape modeste in care a obtinut un singur punct. Echipa de pe locul patru are nevoie de victorie pentru a-si asigura pozitia a patra, ultima care duce in Europa League. Nu va fi usor, insa Grasshoppers are un atac de temut, cu 64 de reusite in 35 de meciuri, defensiva fiind mai putin laudabila, cu 56 de goluri primite.
Pariuri – FC Basel vs Grasshoppers
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.42

  • Mergem pe un meci deschis si spectaculos intre doua formatii ofensive. Mizam pe goluri in ambele porti, asa cum s-a intamplat in patru din ultimele cinci meciuri directe.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,