Pariul zilei – 25.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Partizan vs Jagodina (25.07.2015) – ora 20:00
pariul zilei2Avem o cota de 1.67 pentru ziua de sambata la categoria Pariul Zilei. Am ales un meci din Serbia Super Liga, meci care le va pune fata in fata pe Partizan Belgrad si Jagodina, doua formatii diferite, balanta fiind clar inclinata in favoarea gazdelor.
PartizanJagodina
Partizan Belgrad vine dupa ce a obtinut calificarea in turul trei preliminar din Uefa Champions League, acolo unde o va intalni pe Steaua, iar acest meci cu siguranta va fi de interes maxim pentru ros-albastri. Partizan, campioana en-titre a Serbiei, a inceput in forta noua stagiune, castigand cu 4-0 pe teren propriu contra lui Metalac, anuntandu-si clar candidatura la titlu si in aceasta editie.Jagodina poate fi considerata net inferioara din majoritatea punctelor de vedere. De patru ori s-au intalnit cele doua tabere in sezonul trecut, si anume de doua ori in campionat si de doua ori in cupa. Partizan s-a impus in trei randuri, pe cand Jagodina o data, 1-0 acasa in turul campionatului precedent. Oaspetii sunt outsideri in mod clar si la agentiile de pariuri online si nu numai.
Pariuri Partizan vs Jagodina 
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.67

  • De departe cea mai buna cota de pe piata pentru acest pariu o gasim la Sportingbet. Mergem pe mana gazdelor, net superiori la mai toate capitolele la ora actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: