Pariul zilei – 25.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Elfsborg vs Ostersunds (25.07.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Pentru ziua de luni ne-am indreptat atentia catre o cota de 1.75 pentru pariul zilei, meciul fiind ales din Suedia Allsvenskan, acolo unde Elfsborg o va gazdui pe Ostersunds de la ora 20:00 in ultima etapa a turului de campionat.
Elfsborg
Ostersunds
Elfsborg se prezinta aici dupa doua victorii si trei remize in ultimele cinci etape de campionat, insa cu siguranta isi doreste sa incheie turul cu o victorie. Echipa ocupa doar locul sapte momentan, cu 21 de puncte si un golaveraj de 26-18. Atacul ramane punctul forte, cu o medie de aproape doua reusite pe etapa pana in momentul de fata.Ostersunds a promovat in prima divizie la inceputul acestei stagiuni si nu s-a descurcat deloc rau. Echipa oaspete se afla pe locul noua cu 19 puncte, iar cu o victorie diseara ar trece peste Elfsborg in clasament. Ostersunds dispune de un golaveraj de 16-25, foarte modest am putea spune, insa este la cinci puncte peste zona fierbinte din clasament.
Pariuri – Elfsborg vs Ostersunds
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.75

  • Elfsborg este favorita certa in fata lui Ostersunds aici, o echipa nou-promovata, insa care a pus ceva probleme multor formatii in aceasta stagiune.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!