Pariul zilei – 25.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Moreirense vs Braga (25.08.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Moreirense, o echipa proaspat revenita in Portuguese Liga, va primi vizita celor de la Braga luni seara de la ora 22:00 in ultimul meci de pe lista etapei cu numarul doi din campionatul portughez.
Acum doua sezoane s-au intalnit ultima data cele doua cluburi, Braga castigat ambele dueluri din campionatul respectiv, 1-0 acasa si 3-2 pe acest teren.
Moreirense Braga
Echipa gazda a inceput cu dreptul noul campionat, reusind o victorie importanta, in deplasare, pe terenul lui Nacional, scor 1-0. Astfel, Moreirense este a opta in clasament la ora actuala, iar un rezultat pozitiv i-ar putea duce chiar pe locurile de cupe europene. Este mult prea devreme sa vorbim de asa ceva, insa cu siguranta le-ar da un moral bun gazdelor. Braga este una dintre formatiile importante ale ultimilor ani in fotbalul portughez, oaspetii scotand capul si prin cupele europene. Prima etapa le-a adus acestora o victorie clara pe teren propriu, scor 3-0 in fata celor de la Boavista Porto. iar in acest moment Braga ocupa locul patru, cu precizarea ca cele trei echipe de pe podium au jucat deja in etapa curenta.
Pariuri Moreirense vs Braga
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.80

  • Pentru Braga nu va fi un meci usor, insa ne asteptam ca diferenta dintre cele doua tabere sa isi spuna cuvantul si pe tabela de marcaj, plus ca avem si o cota extraordinara pentru 2 solist in acest moment la bet365.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,