Pariul zilei – 25.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Valencia vs Cordoba (25.09.2014) – ora 23:00
pariul zilei2Valencia si Cordoba sunt doua formatii diametral opuse in clasamentul din Spania, acestea urmand sa fie puse fata in fata joi seara de la ora 23:00 in ultimul meci programat in etapa cu numarul cinci. De la acest joc am ales si noi pariul zilei, cota fiind de 2.00, ceva mai mare decat in zilele precedente.
Valencia Cordoba
Valencia se prezinta la acest meci dupa patru etape excelente. Formatia de pe Mestalla a inceput campionatul cu un egal, dupa care au urmat trei victorii la rand. In momentul de fata liliecii ocupa un onorabil loc doi, cu zece puncte si un golaveraj de 10-2, fiind la doua lungimi in spatele Barcelonei. Obiectivul Valenciei in noua stagiune este ocuparea unui loc in primele patru. Cordoba este o formatie proaspat revenita in Primera Division dupa o pauza de mai bine de patru decenii. Echipa vizitatoare nu a convins pana acum, trecandu-si in cont doar doua puncte din 12 posibile, dar si un golaveraj modest de 3-7. Cordoba este penultima in clasament cu aceste cifre, golaverajul fiind cel care o tine sub linia de plutire la ora actuala.
Pariuri Valencia vs Cordoba
Info pariuri sportive: Valencia -1.5 HA @ 2.00

  • Valencia a inceput ca din tun acest campionat, iar in fata uneia dintre cele mai slabe echipe din Primera Division, pe teren propriu, ne asteptam ca liliecii sa castige clar, la cel putin doua goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,