Pariul zilei – 25.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

ASA Targu Mures vs Viitorul (25.11.2016) – ora 18:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine din Romania Liga 1, cota de 1.67 fiind una interesanta la prima vedere. ASA Targu Mures o va primi pe teren propriu pe Viitorul Constanta, lovitura de start urmand sa fie data la ora 18:00.
ASA Targu Mures
Viitorul
ASA Targu Mures este cea mai slaba echipa din Liga 1, chiar daca se afla pe penultimul loc. Daca Timisoara nu ar fi fost penalizata, muresenii ar fi fost ultimii in clasament acum. Gazdele au trei puncte, fiind si ei penalizati cu sase puncte de catre federatie. In ritmul aratat pana acum, e foarte probabil ca ASA sa retrogradeze.Viitorul Constanta vine dupa remiza cu Gaz Metan din etapa trecuta, fiind pe locul patru in clasament. Oaspetii au 27 de puncte, trei in minus fata de Craiova si sase sub liderul Steaua. Contantenii dispun de un golaveraj modest, 19-17, insa au sanse reale in cursa pentru intrarea in play-off.
Pariuri – ASA Targu Mures vs Viitorul
Info pariuri sportive  2 @ 1.67

  • Desi pare destul de riscant la prima vedere, Viitorul are nevoie de victorie si va intalni acum cea mai slaba echipa a Ligii 1. Mizam pe 2 solist la o cota frumoasa am putea spune.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,