Pariul zilei – 26.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Verona vs AS Roma (26.01.2014) – ora 13:30
pariul zilei2Pentru ziua de duminica, 26 Ianuarie, am ales pariul zilei de la un meci din Italia Serie A, mai precis de la confruntarea dintre Hellas Verona si AS Roma, meciul de deschidere al zilei. Fluierul de start va avea loc la ora 13:30, iar oaspetii sunt favoriti.
In tur AS Roma s-a impus in mod clar, la scor de neprezentare, scor 3-0 pe propriul teren la inceputul lunii Septembrie.
Hellas VeronaAS Roma
Hellas Verona este o nou-promovata care a impresionat la revenirea in Serie A, fiind practic revelatia campionatului. Formatia gazda se afla pe un onorabil loc sase cu sanse de a prinde chiar si Europa League. Avand 32 de puncte si un golaveraj de 34-31, Verona este in clasament peste echipe ca Lazio, AC Milan sau Udinese, echipa cu pretentii foarte mari.Pe de alta parte, AS Roma spera intr-o minune in acest retur si sa recupereze cumva diferenta de opt puncte fata de liderul Juventus. Totti si colegii sai sunt pe locul doi in Serie A, cu 47 de puncte si un golaveraj de 42-10. Roma are patru puncte peste Napoli, formatia care incheie podiumul. Cand vine vorba de deplasari, Roma a bifat cinci victorii, trei remize si un singur esec.
Pariuri Verona vs AS Roma
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.75

  • AS Roma este intr-o perioada impresionanta, spre deosebire de Hellas Verona, aflata intr-o oarecare scadere de forma, venind dupa doua esecuri in ultimele doua runde, asa cum am spus.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , ,