Pariul zilei – 26.01.2018

Bilet realizat de Pariuri in 25 January, 2018. Postat in Pariul Zilei

Frankfurt vs Monchengladbach (26.01.2018) – ora 21:30
pariul zilei2Pentru acest inceput de weekend avem pariul zilei din Germania, mai exact de al meciul programat diseara la ora 21:30 intre Eintracht Frankfurt si Borussia Monchengladbach. Se anunta un spectacol pe cinste, iar cota aleasa de noi este de 1.62 in acest moment.
Frankfurt Monchengladbach
Eintracht Frankfurt spera sa continue seria buna de rezultate si sa bifeze a cincea etapa la rand fara infrangere. Gazdele ocupa locul sapte cu 30 de puncte, insa situatia este foarte stransa, avand doar un punct in minus fata de pozitia a doua a clasamentului. Frankfurt s-a impus in tur, scor 1-0 in deplasarea din Septembrie. Monchengladbach are 31 de puncte, insa golaverajul o pune pe locul cinci, doar acesta tinand-o sub pozitiile 2, 3 si 4. Borussia se lauda cu un atac redutabil, punctand de 30 de ori in 19 runde, insa defensiva este punctul slab de departe, cu 30 de goluri incasate pana acum, de asemenea.
Pariuri Frankfurt vs Monchengladbach
Info pariuri sportive: GG @ 1.62

  • Ne asteptam la un meci deschis, ceva mai spectaculos decat cel din tur, intre doua formatii puternice si capabile de orice in astfel de situatii. Speram sa avem parte de gol sau goluri in fiecare poarta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!