Pariul zilei – 26.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 26 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Galway vs Bohemians (26.03.2016) – ora 16:00
pariul zilei2Avem o oferta interesanta astazi, cu multe meciuri atractive, iar pentru pariul zilei ne-am indreptat atentia catre campionatul Irlandei. Mai exact, Galway si Bohemians vor fi adversare de la ora 16:00 in cea de-a cincea etapa a noului sezon.
GalwayBohemians
Galway a inceput in forta, cu sapte puncte dupa trei etape, venind mai apoi esecul de saptamana trecuta, 1-2 pe terenul lui Derry City. La ora actuala Galway este a sasea in clasament, laudandu-se cu un golaveraj de 9-4, iar inaintea acestei runde avea chiar cel mai bun atac din Premier Division.Bohemians se afla doua pozitii mai jos in clasament, pe locul opt, nereusind sa isi treaca in cont decat patru puncte din 12 posibile. De asemenea, golaverajul de 4-8 este unul modest, problema principala reprezentand-o defensiva. De altfel, Bohemians a incasat in medie doua goluri pe meci pana acum.
Pariuri Galway vs Bohemians
Info pariuri sportive: Peste 2.0 goluri @ 1.67

  • Inaintea acestei runde gazdele aveau cel mai bun atac din Irlanda, in timp ce Bohemians are probleme serioase in defensiva. Astfel ne putem asteptam la un meci deschis, cu minim 2-3 goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,