Pariul zilei – 26.03.2019

Bilet realizat de bonus in 26 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Irlanda – Georgia

O noua zi din preliminariile Campionatului European din 2020 aduce pariorilor inca cateva meciuri din care pot alege pronosticuri interesante, iar unul dintre meciurile cele mai profitabile poate fi cel dintre Irlanda si Georgia. In prima etapa a preliminariilor irlandezii s-au impus in Gibraltar cu scorul de 1-0, in timp ce Georgia a fost invinsa de Elvetia pe teren propriu cu scorul de 2-0.

Acest esec a diminuat din increderea trupei antrenate de Vladimir Weiss care va avea o misiune foarte dificila in acesta deplasare. Trebuie sa evidentiem faptul ca Irlanda a primit un singur gol in ultimele 5 meciuri iar adversare au fost echipe mult mai puternice precum Danemarca sau Tara Galiilor. Selectionata irlandeza a participat si la turneul final din 2016 unde a reusit o victorie cu Italia si un rezultat de egalitae cu Suedia, fiind eliminata in optimi de nationala Frantei.

Pariorii ar trebui sa isi aduca aminte si de confruntarile directe dintre cele doua echipe din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018, chiar daca nici una dintre selectionate nu reusit participarea la turneul final Irlanda s-a impus pe teren propriu in partida directa cu scorul de 1-0. Pentru duelul de astazi casele de pariuri acorda cota 1.65 pentru inca un succes al irlandezilor si noi va recomandam sa mizati pe acest pronostic deoarece gazdele de astazi au un moral mai bun.