Pariul zilei – 26.04.2019

Bilet realizat de bonus in 26 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Bordeaux – Lyon

Ultimele 5 etape din Ligue 1 sunt foarte importante pentru Lyon care isi propune o calificare in Champions League, iar pentru a atinge acest obiectiv trebuie sa se impuna in deplasarea de la Bordeaux. Intre cele doua formatii exista o diferenta evidenta, daca Lyon este a treia clasata din campionatul francez, gazdele de la Bordeaux ocupa locul 14 si nu mai au un obiectiv care sa ii motiveze pe acest final de sezon.

In ultimele 5 meciuri Bordeaux a reusit o singura victorie, dar faptul ca au cu 10 puncte mai mult decat echipele aflate in zona retrogradarii le ofera jucatorilor antrenati de Paulo Sousa mai multa relaxare fata de alte formatii. Lyon are nevoie de cele 3 puncte pentru a se mentine pe pozitia a treia din Ligue 1, Saint Etienne fiind echipa de pe a patra pozitie care se afla la o diferenta de doar 3 puncte ce poate fi anulata daca reusesc in aceasta etapa sa se impuna pe teren propriu impotriva celor de la Touluse.

Pariorii care vor miza pe varianta de 2 solist vor obtine cota 1.65 deoarece in conditii normale Lyon ar trebui sa se impuna fara probleme la Bordeaux, gruparea oaspetilor de atazi dispune de cativa jucatori de calitate ce pot face diferenta in acest duel.