Pariul zilei – 26.05.2019

Bilet realizat de bonus in 26 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Spal – AC Milan

Ultima etapa a campionatului italian ar putea aduce un mare motiv de bucurie pentru fanii celor de la AC Milan care asteapta reintoarcerea favoritilor in UEFA Champions League. Pentru a termina acest sezon in primele 4 clasate din Serie A formatia milaneza are nevoie de o victorie in deplasarea de la Spal, dar trebuie sa se inregistreze rezultate favorabile si in partidele celor de la Inter Milano si Atalanta, celelalte doua echipe care au sanse mare sa reprezinte fotbalul italian in cea mai importanta competitie a cluburilor europene.

Jucatorii antrenati de Genarro Gatusso au trecut printr-o perioada mai dificila, dar in ultimele 3 etape au obtinut punctajul maxim si vor beneficia astazi de o adversara care nu mai are o motivatie consistenta pe acest final de sezon. Spal ocupa locul 11 in clasament si nu mai are nici o emotie in ceea ce priveste retrogradare, deci antrenorul Leonardo Simplici poate folosi si unii fotbalisti care nu au evoluat in foarte multe meciuri din acest sezon.

Pentru Spal este al doilea an in Serie A si trebuie evidentiat faptul ca a pierdut celelalte 3 partide anterioare cu AC Milan. In concluzie, formatia oaspetilor este mai experimentata si mai motivata decat adversara de astazi, deci un succes al milanezilor cotat cu 1.50 reprezinta sugestia noastra pentru pariori.