Pariul zilei – 26.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 26 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

Bayern Munchen vs Leverkusen (26.11.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Bayern Munchen si Bayer Leverkusen se intalnesc in cel mai tare meci al etapei cu numarul 12 din Germania Bundesliga. Lovitura de start va fi data azi la ora 19:30, ora Romaniei, iar gazdele au clar prima sansa.
Bayern Munchen
Leverkusen
Bayern nu s-a lipit de victorie in ultimele doua etape, iar acum este pe locul doi, la sase puncte in spatele lui RB Leipzig, revelatia sezonului. Bavarezii au insa un meci in minus, asa ca victoria este obligatorie diseara. Golaverajul de 24-7 este unul laudabil, cu cea mai buna aparare din tara, dar si o medie de peste doua goluri marcate pe etapa.Bayer Leverkusen se prezinta aici dupa doua victorii si un esec in ultimele trei etape. Oaspetii au 16 puncte si un golaveraj de 18-18, cifre care ii plaseaza pe locul noua momentan, mult sub asteptari. Leverkusen e la cinci lungimi de locurile care duc in Europa League si tot la cinci puncte de Top 4.
Pariuri – Bayern Munchen vs Leverkusen
Info pariuri sportive  Bayern Munchen -1.5 AH @ 1.88

  • Am ales un pariu destul de riscant la prima vedere, mai ales ca Bayern nu e in cea mai buna forma. Totusi trebuie sa-si revina, altfel poate avea probleme in cursa pentru titlu.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,