Pariul zilei – 26.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 26 December, 2013. Postat in Pariul Zilei

Everton vs Sunderland (26.12.2013) – ora 17:00
pariul zilei2Astazi de la ora 17:00 va avea loc partida dintre Everton si Sunderland, partida din cadrul etapei cu numarul 18 in Anglia Premier League. Caramelele au de departe prima sansa la toate agentiile, fiind intr-o forma de senzatie, spre deosebire de adversari.
In sezonul trecut Everton s-a impus acasa cu 2-1 in fata lui Sunderland, ca in retur sa piarda cu 1-0 jumatate de an mai tarziu.
EvertonSunderland
Everton poate fi considerata o adevarata revelatie in aceasta stagiune, dovada ca dupa 17 etape scurse se afla la numai doua puncte in spatele liderului. Cu 34 de puncte si un golaveraj de 29-16, Everton este a cincea in clasament, la un punct de podium. Forma de moment este una de senzatie, cu patru victorii si un egal in precedentele cinci runde ale campionatului.De partea cealalta a baricadei se afla Sunderland, o formatie care in mod cert nu va avea o misiune usoara pana la finalul campionatului. La ora actuala pisicile negre au cele mai slabe cifre din Premier League, iar dupa 17 etape se afla pe ultimul loc, cu numai zece puncte si cu un golaveraj de 12-30. Exceptand-o pe Cardiff City, Sunderland are cel mai slab atac din campionat la ora actuala.
Pariuri Everton vs Sunderland
Info pariuri sportive: Everton -1.5 HA @ 2.05

  • Desi pare un pariu riscant la prima vedere, trebuie spus faptul ca Everton este una dintre cele mai solide formatii din acest sezon, dovada si cifrele echipei. Ne asteptam la o victorie fara emotii in fata ultimei clasate, la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!