Pariul zilei – 27.01.2017

Bilet realizat de Pariuri in 27 January, 2017. Postat in Pariul Zilei

Derby vs Leicester (27.01.2017) – ora 21:55
pariul zilei2Pentru astazi am ales o cota de 1.88 la Pariul Zilei. Meciul vine din FA Cup, urmand sa inceapa la ora 21:55. Derby County o va gazdui pe Leicester City, cele doua tabere luptand pentru un loc in optimile de finala ale competitiei.
Derby
Leicester
Derby nu a aratat o forma impresionanta in ultimele saptamani, insa pe teren propriu ramane o echipa solida si greu de depasit, fara infrangere aici din luna Septembrie. Ma astept ca berbecii sa forteze in fata lui Leicester, echipa slabita si iesita din forma la ora actuala, mult sub asteptari in campania curenta. De cealalta parte, campioana en-titre din Premier League a dezamagit in stagiunea curenta, zbatandu-se in a doua jumatate a clasamentului.  Leicester a castigat ultima deplasare aici, scor 1-0, insa asta s-a intamplat in August 2013, pe vremea cand evolua in Championship. FA Cup ramane colacul de salvare pentru vupli in stagiunea curenta.
Pariuri – Derby vs Leicester
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza @ 1.88

  • Una dintre cele mai bune cote pentru acest pronostic ne-o ofera Unibet, fara doar si poate. Derby este pe cai mari in meciurile de acasa, in timp ce Leicester are un lot superior si obiectivul principal a ramas FA Cup.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,