Pariul zilei – 27.02.2019

Bilet realizat de bonus in 27 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Sion – FC Basel

Nu multi dintre pariorii romani se incumeta sa mizeze pe un meci din competitiile elvetiene, insa astazi la rubrica Pariul Zilei vom prefata intalnirea dintre Sion si FC Basel care va poate aduce o cota profitabila. FC Basel este gruparea mai cunoscuta deoarece aceasta formatie participa an de an in cupele europene si este considerata una dintre favoritele la titlul de campioana. Echipa oaspetilor a avut un inceput de an foarte bun si a reusit sa obtina 3 victorii si un rezultat de egalitate in timp ce gazdele de la Sion au un singur succes inregistrat in deplasare la Luzern.

In aceasta editie de campionat este putin probabil ca Sion sa reuseasca o participare in cupele europene avand in vedere situatia din campionat, deci Cupa Elvetiei poate reprezenta o oportunitate pentru jucatorii lui Murat Yakin sa evolueze in Europa League.
Mai trebuie sa specificam faptul ca exista o diferenta mare intre cele doua adversare, iar ultima victorie a celor de la Sion intr-o partida directa cu Basel a fost inregistrata in 2015 tot in Cupa Elvetiei intr-o confruntare din sferturi care a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide invingatoarea. Avand in vedere toate aceste aspecte va propunem sa mizati pe un succes al celor de la Basel care este cotat cu 1.85 si ii poate aduce mai aproape de a treisprezecea Cupa a Elvetiei din palmaresul clubului.