Pariul zilei – 27.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Valerenga vs Lillestrom (27.07.2015) – ora 20:00
pariul zilei2Pentru ziua de luni, 27 Iulie 2015, avem o cota de 1.75 la categoria Pariul Zilei. Ne-am indreptat atentia catre campionatul Norvegiei, acolo unde Valerenga va primi vizita lui Lillestrom in cea de-a 17-a etapa a campionatului.
ValerengaLillestrom
Valerenga are mai toate argumentele in favoarea ei la ora actuala. Echipa vine doua victorii consecutive in competitia interna, punand capat seriei modeste de acum cateva saptamani. Gazdele au 30 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 33-23, cifre cu care se afla pe locul patru in Tippeligaen. O victorie i-ar duce pe doi pe gazde, la sase lungimi de liderul Rosenborg, care pare sa n-aiba probleme in cursa pentru titlu.Lillestrom in schimb se afla intr-o perioada destul de modesta, dovada ca vine dupa patru etape fara succes in campionatul intern, cu trei remize si un esec mai exact. Oaspetii se afla pe pozitia a noua in momentul de fata, cu 21 de puncte si un golaveraj de 23-21, singuurl pozitiv din a doua jumatate a clasamentului. De precizat ca Lillestrom a fost si penalizata cu un punct de catre federatie.
Pariuri Valerenga vs Lillestrom 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Ne-am indreptat catre un pariu simplu, victorie pentru gazde, acestia fiind superiori la toate capitolele in momentul de fata, plus ca si cota oferita de Sportingbet este una atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: