Pariul zilei – 27.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Dortmund vs Darmstadt  (27.09.2015) – ora 18:30
pariul zilei2Cel mai dezechilibrat meci din etapa cu numarul sapte a Bundesligii va avea loc astazi de la ora 18:30, atunci cand Dortmund si Darmstadt vor fi puse fata in fata. Cota pentru pariul zilei de astazi este de 1.60 in momentul de fata.
Dortmund Darmstadt
Borussia Dortmund este fara doar si poate una dintre cele mai solide formatii ale actualei editii de Bundesliga. Trupa pregatita de Tuchel a bifat cinci victorii si un egal pana acum, iar diseara are nevoie de trei puncte pentru a reveni la doua lungimi in spatele liderului Bayern. BVB se lauda si cu un golaveraj de 19-4, de-a dreptul impresionant. Pe de alta parte, Darmstadt este o formatie nou-promovata in prima liga germana. Echipa nu s-a descurcat deloc rau pana acum, dovada ca a strans noua puncte din 18 posibile si are un golaveraj acceptabil de 6-7. Oaspetii sunt pe locul 11 in acest moment, insa un rezultat bun diseara ii poate urca cel putin doua pozitii in clasament.
Pariuri Dortmund vs Darmstadt
Info pariuri sportive: Dortmund -2.0 HA @  1.60

  • Borussia Dortmund este net superioara din toate punctele de vedere la ora actuala, iar noi mizam pe o victorie clara a gazdelor. Daca se vor impune la fix doua goluri diferenta, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: