Pariul zilei – 27.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Rio Ave vs Penafiel (27.10.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Diseara de la ora 22:00 se va incheia cea de-a opta etapa din Portugalia Primera Liga, odata cu meciul dintre Rio Ave si Penafiel. De aici am ales si noi pariul zilei, cota de 1.73 fiind una atractiva si care merita incercata. Rio Ave a castigat toate meciurile directe de acasa in fata lui Penafiel din ultimii 15 ani.
Rio Ave Penafiel
Rio Ave vine dupa o perioada destul de dificila, cu doua remize si doua esecuri, asta dupa ce incepuse campionatul in forta, cu trei victorii in primele trei etape si se instalase rapid pe locul fruntas. Gazdele sunt acum pe pozitia a noua cu 11 puncte si un golaveraj de 13-7, avand posibilitatea de a urcat pana pe cinci daca vor izbuti sa obtina toate cele trei puncte puse la bataie in aceasta confruntare. Outsideri in mod clar in deplasarea de diseara, cei de la Penafiel se zbate in aceasta stagiune sa evite retrogradarea, lucru care nu va fi deloc usor la cum a aratat echipa pana acum. Dupa sapte etape oaspetii au adunat numai patru puncte si un golaveraj de 3-13, avand in mod limpede cel mai slab atac din campionat. E greu de crezut ca vor reusi mare lucru in aceasta deplasare.
Pariuri Rio Ave vs Penafiel
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.73

  • Rio Ave nu este in cea mai buna forma, insa echipa are capacitatea de a obtine trei puncte fara emotii intr-o astfel de partida, mai ales dupa ce a aratat in startul sezonului. Mizam pe victoria gazdelor, cota de 1.73 oferita de Sportingbet fiind foarte atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,