Pariul zilei – 28.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 28 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

Juventus vs Inter (28.02.2016) – ora 21:45
pariul zilei2La fel ca si ieri, am decis sa nu riscam prea mult cu pariul zilei, iar cota de 1.56 este destul de atractiva. Am ales pariul de la derby-ul etapei a 27-a din Serie A, intre Juventus Torino si Inter Milano.
JuventusInter
Torinezii sunt pe cai mari, desi etapa trecuta au scos doar o remiza alba in deplasarea de la Bologna. Juve se afla in continuare pe pozitia fruntasa in Serie A, cu 58 de puncte, unul in plus fata de Napoli si cinci peste AS Roma. Campiona en-titre se lauda si cu un golaveraj impresionant, 46-15, avand cea mai solida defensiva din tara.Inter Milano vine aici dupa victoria obtinuta etapa trecuta, scor 3-1 in fata Sampdoriei pe teren propriu, Oaspetii inca spera la un loc pe podium, insa momentan sunt la cinci puncte de AS Roma. Echipa din Milano se afla pe locul cinci, cu 48 de puncte si un golaveraj de 34-23, apararea fiind punctul forte al acesteia in stagiunea curenta.
Pariuri Juventus vs Inter
Info pariuri sportive: 1 @ 1.56

  • Fara sa riscam prea mult pe un alt gen de pariu, am ales simplu aici, victoria lui Juventus, echipa net superioara la orice capitol in momentul de fata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,