Pariul zilei – 28.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 28 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Zagreb vs Molde (28.07.2015) – ora 20:00
pariul zilei2Cota de astazi, 28 Iulie 2015, la pariul zilei este una atractiva, de 1.62 in momentul de fata si vine de la ultimul meci programat in Uefa Champions League, intre Dinamo Zagreb si Molde, aceasta partida fiind mansa tur din turul trei preliminar.
Dinamo ZagrebMolde
Dinamo Zagreb n-a rupt gura targului in acest debut de stagiune. In amicale s-a descurcat modest, iar in campionatul intern a obtinut cinci puncte dupa trei etape, plus ca a avut emotii contra lui Fola (Luxemburg) in runda precedenta. Echipa vine insa dupa doua victorii clare, cu opt reusite, si putem spune ca intra incet-incet in ritmul normal cu care suntem obisnuiti.De partea cealalta, Molde nu traverseaza o perioada de senzatie, dovada ca a pierdut trei din ultimele patru meciuri jucate. Campioana Norvegiei nu se numara printre candidatele la titlu si in actuala stagiune. De precizat ca in Norvegia echipele se afla in plin campionat, iar acest lucru ar putea fi un avantaj pentru oaspetii de diseara.
Pariuri Dinamo Zagreb vs Molde 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Dinamo Zagreb a avut un start greoi de sezon, insa acum incepe sa-si intre in ritm si ne asteptam sa se impuna in partida de diseara, fiind favorita certa si la agentiile de pariuri.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: