Pariul zilei – 28.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Toulouse vs Bordeaux (28.10.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Pariul zilei de marti, 28 Octombrie, vine din Franta, mai exact din Cupa Ligii Frantei, faza 16-imilor de finala. Toulouse si Bordeaux vor fi puse fata in fata incepand cu ora 22:00, iar noi ne-am indreptat atentia catre un pariu pe goluri. Cota pariului zilei este ceva mai mica decat de obicei, si anume 1.60 in momentul de fata.
Toulouse Bordeaux
Toulouse nu a pierdut in ultimele trei confruntari cu Bordeaux, castigand-o pe ultima, 1-0 in Ianuarie anul acesta, chiar in deplasare. Echipa vine acum dupa doua esecuri la rand in Ligue 1, netraversand cea mai buna perioada. Dragos Grigore si colegii sai sunt fara victorie in ultimele trei meciuri de pe teren propriu, insa chiar si asa pornesc ca favoriti cu o cota de 2.20. Pe de alta parte, Bordeaux n-a mai pierdut pe acest teren din Septembrie 2011, bifand de atunci o victorie intr-un amical si doua rezultate de egalitate. Ilori si compania incepusera foarte bine aceasta stagiune, dand senzatia ca se vor lupta la locurile de eurocupe in Franta. S-a taiat rapid echipa, iar in acest moment vine dupa cinci meciuri in care a bifat un singur succes.
Pariuri Toulouse vs Bordeaux
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.60

  • Toate cele patru confruntari oficiale din 2012 pana in prezent s-au incheiat cu scoruri de under 2,5. Plus de asta, nici una din echipe nu rupe gura targului in acest moment la nivel ofensiv, ba chiar se axeaza in ultima vreme pe imbunatatirea defensivei.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,