Pariul zilei – 29.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

Augsburg vs FC Koln (29.04.2016) – ora 21:30
pariul zilei2Pentru pariul zilei de astazi, 29 Aprilie, ne-am indreptat atentia catre Germania Bundesliga, acolo unde Augsburg si FC Koln vor fi adversare de la ora 21:30 in deschiderea etapei cu numarul 32.
AugsburgFC Koln
Augsburg vine dupa trei victorii consecutive in campionatul intern, asigurandu-si linistea in mare masura. Gazdele se afla pe locul 12 in acest moment, la cinci puncte peste zona rosie. Golaverajul de 40-48 nu este unul da laudat, marea problema reprezentand-o defensiva la prima vedere. O victorie ar putea asigura matematic salvarea lui Augsburg dupa aceasta runda.FC Koln se prezinta dupa doua succese la rand in Bundesliga, pastrand sanse matematice la o eventuala calificare in Europa League. Realistic vorbind nu va fi deloc usor, dat fiind faptul ca oaspetii sunt la cinci puncte de Top 7 cu trei etape inainte de finalul stagiunii. Koln a bifat un egal si doua esecuri in ultimele trei deplasari aici.
Pariuri Augsburg vs FC Koln
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza – Da @ 1.65

  • Se intalnesc doua formatii destul de limitate din punct de vedere ofensiv, insa ambele traverseaza o perioada buna si probabil tintesc victoria diseara, asa ca ne asteptam la goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,