Pariul zilei – 29.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Leverkusen vs Levante (29.07.2015) – ora 19:30
pariul zilei2Bayer Leverkusen si Levante vor fi puse fata in fata astazi de la ora 19:30 intr-un meci foarte interesant, meci amical, nemtii fiind in cautarea primului succes din aceasta vara. Cota aleasa de echipa noastra este de 1.57 in momentul de fata..
LeverkusenLevante
Dupa cum spuneam, Bayer Leverkusen, echipa care a terminat pe patru sezonul trecut in Bundesliga, prinzand cu greu un loc de Champions League, nu a avut cel mai bun parcurs in aceasta vara, iar dupa patru meciuri amicale a bifat doar doua remize si doua infrangeri, asta in conditiile in care FC Basel (1-2) si Salzburg (1-1) au fost cele mai solide adversare intalnite.De partea cealalta, Levante se prezinta la acest joc dupa trei victorii consecutive in tot atatea partide de pregatire in vara aceasta. Ce-i drept, ibericii n-au intalnit nici un adversar puternic, ci echipe ca Alzira (3-0), Teruel (1-0) si Zwolle (3-1). Spaniolii snut outsideri in mod clar in fata lui Leverkusen, insa nu ar trebui sa ne mire nimic dupa cum au aratat nemtii.
Pariuri Leverkusen vs Levante 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.57

  • Ne-am indreptat atentia catre victoria echipei mai solide la prima vedere, desi nemtii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor in aceasta vara. Cota este una atractiva si de luat in seama.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!