Pariul zilei – 29.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

CS U Craiova vs Viitorul (29.10.2014) – ora 18:00
pariul zilei2Pentru ziua de astazi, miercuri 29 Octombrie, ne-am indreptat atentia catre o cota de 2.00 pentru pariul zilei. Meciul are loc in optimile de finala ale Cupei Romaniei si le va pune fata in fata pe CS U Craiova si Viitorul Constanta, a doua oara in istorie puse fata in fata.
CS U Craiova Viitorul
CS U Craiova a mai gazduit-o o data pe Viitorul, chiar sezonul acesta, in luna August intr-un meci de Liga 1. Cele doua tabere au incheiat atunci la egalitate, scor 2-2. Cu cinci victorii si doua rezultate de egalitate in ultimele sapte meciuri oficiale, putem spune ca oltenii sunt pe val, avand toate motivele sa spere la un loc in sferturi. Craiova a pierdut un singur meci oficial pe teren propriu sezonul acesta. Viitorul nu traverseaza nici ea o perioada dificila, fiind intr-o forma buna care ii permite sa spere la salvare. Echipa vine dupa cinci meciuri care i-au adus trei victorii, un egal si o infrangere, fiind in acest moment pe o panta ascendenta. Echipa lui Hagi se lauda si cu ultimele trei rezultate din deplasare, mai exact doua victorii si un rezultat de egalitate.
Pariuri CS U Craiova vs Viitorul
Info pariuri sportive: 1 solist @ 2.00

  • CS U Craiova vine dupa o serie impresionanta de rezultate. Ce-i drept, nici Viitorul nu este intr-o forma deloc rea, insa ne asteptam ca avantajul terenului propriu sa conteze destul de ult. Plus de asta si cota pentru 1 solist este foarte atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!