Pariul zilei – 30.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 29 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Nottingham vs Watford (30.01.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Ziua de joi nu este una foarte generoasa in oferta pentru pariori. Pariul zilei vine din Anglia Championship, a doua liga de fotbal engleza. Nottingham Forest o va gazdui pe Watford de la ora 21:45 in cadrul unui meci ce se anunta extrem de interesant si destul de dificil pentru ambele tabere.
Jocul tur a avut loc pe data de 25 August si s-a incheiat nedecis, scor 1-1.
NottinghamWatford
Nottingham este la ora actuala printre cele mai in forma echipe ale momentului in Championship. Cu trei victorii si doua remize in precedentele cinci etape gazdele spera la promovare in acest sezon, fiind momentan pe loc de play-off. Nottingham este a cincea in clasament, cu 44 de puncte si un golaveraj de 39-26, la 11 puncte de locul doi ce promoveaza direct si la patru peste locul sapte, primul sub play-off.Watford de cealalta parte a baricadei a fost aproape de  surpriza in FA Cup, atunci cand a condus-o pe Man United cu 0-2 in deplasare, insa a pierdut intr-un final cu scorul de 4-2. Watford se afla doar pe locul 16 in clasamentul ligii secunde din Anglia, cu un total de 31 de puncte si un golaveraj de 36-31. Oaspetii au totusi doua meciuri in minus fata de majoritatea echipelor, chiar trei fata de multe dintre ele.
Pariuri Nottingham vs Watford
Info pariuri sportive: 1 solist @ 2.05

  • Cota pentru victoria gazdelor este una extrem de tentanta, mai ales ca Nottingham este intr-o forma buna, urmand sa intalneasca o formatie aflata practic in cadere libera.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , ,