Pariul zilei – 30.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Fulham vs Everton (30.03.2014) – ora 15:30
pariul zilei2Pariul zilei de azi are o cota de 1.75 si vine din Anglia Premier League, mai precis de la meciul dintre Fulham si Everton, ce va avea loc de la ora 15:30 la Londra.
Everton si-a trecut in cont toate cele trei puncte in tur, castigand cu 4-1 pe Goodison Park, asta dupa ce in startul sezonului fusese eliminata de Fulham din Cupa Ligii, scor 1-2 la Londra.
FulhamEverton
In ceea ce priveste situatia lui Fulham in clasament, este destul de critica. Londonezii sunt pe ultimul loc in Premier League, cu 24 de puncte in dreptul lor si un golaveraj dezastruos, de 30-70, cu cea mai slaba defensiva de departe. Fulham are cinci puncte sub zona neretrogradabila, iar nevoia de puncte este tot mai mare. Din 15 meciuri acasa, gazdele au pierdut de zece ori.Everton in schimb se afla intr-o perioada excelenta, iar o victorie ar apropia-o la patru puncte de Top 4, si cu un meci in minus fata de Arsenal, dar si cu meci direct in fata tunarilor saptamana viitoare. Caramelele sunt pe pozitia a cincea cu 57 de puncte, iar la prima vedere par sa fie favoriti la Top 5, peste Tottenham si Manchester United. Nu trebuie omis golaverajul bun, de 46-30, gazdele avand una din cele mai solide aparari.
Pariuri Fulham vs Everton
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.75

  • Everton este o formatie pe val, dupa cum am spus, pe cand Fulham se afla in corzi, pe ultimul loc, fiind mult sub nivelul aratat in ultimii ani. Am ales sa riscam putin si sa mergem pe 2 solist la acest duel.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

 

Tags: , , , ,