Pariul zilei – 30.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 29 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Concordia vs CSMS Iasi (30.03.2016) – ora 18:00
pariul zilei2Miercurea aceasta am ales o cota ceva mai mica decat in zilele precedente, si anume 1.50. Ne-am orientat catre un meci din Liga 1, din play-out, cele doua protagoniste fiind Concordia Chiajna si CSMS Iasi.
Concordia ChiajnaCSMS Iasi
Ilfovenii lupta pentru ramanerea in Liga 1, iar momentan sunt in afara zonei de retrogradare, dar doar datorita golaverajului. Chiajna este cea mai in forma echipa din play-out, cu apte puncte obtinute dupa trei etape, ajungand astfel la un total de 16 puncte in dreptul lor. Plus de asta, Chiajna a marcat de patru ori in play-out, fara sa primeasca vreun gol.CSMS Iasi lupta cu CS U Craiova si CFR Cluj pentru prima pozitie din play-out, pozitie care, in mod surprinzator, ar putea duce chiar in cupele europene dupa ce ASA Targu Mures si-a anuntat insolventa. Moldovenii au 22 de puncte, la fel ca CS U Craiova, insa in play-out n-au impresionat, obtinand doar noua puncte dupa primele trei jocuri.
Pariuri Concordia vs CSMS Iasi
Info pariuri sportive: X2 @ 1.50

  • CSMS Iasi lupta pentru pozitia fruntasa din play-off, fiind superioara la mai toate capitolele, asa ca ne asteptam sa scoata cel putin un punct in deplasare aceasta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,