Pariul zilei – 30.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 30 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

Arsenal vs Norwich (30.04.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Arsenal si Norwich City se vor duela astazi de la ora 19:30 in ultimul meci al zilei programat in UEFA Champions League. Se anunta un duel pe cinste, iar pariul zilei de azi are o cota de 1.50, ceva mai mica decat de obicei.
ArsenalNorwich
Tunarii vin dupa o serie de meciuri fara infrangere, insa chiar si asa se afla doar pe locul patru momentan. Gazdele au 64 de puncte, fiind la egalitate cu Manchester City (locul 3), insa golaverajul de 58-34 este ceva mai slab decat al cetatenilor. In orice caz, Arsenal are nevoie de victorie aici pentru a ramane in cursa pentru podium, dar mai ales ca sa nu aiba emotii privind pierderea locului patru.Canarii se afla la polul opus, intr-o situatie total diferita, luptand in continuare pentru ramanerea in prima liga. Momentan Norwich este pe locul 18, la egalitate de puncte cu Sunderland, dar cu un golaveraj mai slab. De asemenea, oaspetii au o restanta de disputat, insa si Sunderland se afla in aceeasi situatie, asa ca nu lucrul acesta nu mai reprezinta un avantaj.
Pariuri Arsenal vs Norwich
Info pariuri sportive: Peste 2,5 goluri @ 1.50

  • Ne asteptam la un meci destul de deschis astazi pe Emirates, mai ales ca si Norwich are nevoie de victorie si va fi nevoita sa forteze oarecum. Am mizat astfel pe minimum doua trei goluri aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,