Pariul zilei 30.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

Metalist Kharkiv vs FC Poltava (30.06.2014) – ora 16:00
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 30 Iunie, vine de la un meci amical ce va avea loc in Ucraina incepand cu ora 16:00. Metalist Kharkiv, una din echipe puternice ale campionatului, va da piept cu FC Poltava, echipa din esalonul secund al Ucrainei. Cota aleasa este de 1.73 la ora actuala.
Metalist a castigat un amical contra celor de la Poltava si vara trecuta, pe 26 Iunie, scor 2-1.
Metalist KharkivFC Poltava
Echipa gazda nu a disputat nici o partida, amicala sau oficiala, in ultima luna si jumatate aproape, iar acest lucru e posibil sa se vada. Metalist Kharkiv a bifat ultimul joc pe 18 Mai, scor 1-0 cu Vorskla acasa, terminand sezonul pe val, cu sapte victorii si doua remize in ultimele noua etape de campionat. La pariuri Metalist e favorita certa, cu o cota in jur de 1.25 pentru victorie.FC Poltava de partea cealalta a baricadei a disputat ultimul meci acum o luna de zile, pe 31 Mai cand s-a terminat campionatul din Ucraina Division 2. Oaspetii au pierdut atunci, scor 0-1 acasa contra lui UkrAhroKom. Va fi o misiune dificila pentru Poltava, fiind outsider si la pariuri cu o cota de 7.00 pentru un eventual succes si o cota de 6.00 pentru un rezultat de egalitate.
Pariuri Metalist Kharkiv vs FC Poltava
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.73

  • Ne asteptam ca diferenta evidenta dintre cele doua tabere sa se vada si pe tabela, iar Metalist Kharkiv, echipa net superioara, sa conduca jocul inca din prima repriza, atat in teren, cat si la nivel de scor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,