Pariul zilei – 30.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Wolfsberger vs Dortmund (30.07.2015) – ora 22:05
pariul zilei2Am ales o cota atractiva de 1.75 pentru pariul zilei de joi, acesta venind din turul trei preliminar al Europa League, acolo unde AC Wolfsberger si Borussia Dortmund vor fi puse fata in fata de la ora 22:05, ora Romaniei.
WolfsbergerDortmund
Austriecii sunt vazuti clar cu sansa a doua, asa cum mai toata lumea se astepta. Echipa s-a descurcat acceptabil in amicale si a trecut deja de un tur in Cupa Austriei, insa a debutat cu stangul in campionat, pierzand in prima etapa, scor 0-2 contra Austriei Viena pe propria arena. In turul precedent de Europa League, AC Wolfsberger a eliminat-o pe Soligorsk, 3-0 la general.Borussia Dortmund acum isi incepe aventura europeana, evitand tururile precedente. Fosta campioana a Germaniei a prins la limita biletul pentru cupele europene, asta dupa ce in iarna era pe loc de retrogradare in Bundesliga. Sase meciuri amicale au bifat oaspetii vara aceasta, castigand cinci dintre ele, la care se adauga si un meci pierdut.
Pariuri Wolfsberger vs Dortmund 
Info pariuri sportive: 2 pauza /  2 final @ 1.75

  • Mizam pe un meci clar inclinat in favoarea celor de la Dortmund si ne asteptam ca nemtii sa controleze partida inca din prima repriza, inclusiv pe tabela de marcaj.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!