Pariul zilei – 30.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

M. Peruwelz vs Club Brugge (30.10.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Mouscron Peruwelz si Club Brugge vor pune capat celei de-a 13-a etape din Belgia Jupiler League, in aceasta seara de la ora 21:30. Cele doua formatii se afla diametral opus in clasament, iar de la acest meci am ales noi pariul zilei de astazi, la o cota de 1.73.
Mouscron Peruwelz Club Brugge
Mouscron Peruwelz vine dupa cinci etape fara victorie in campionatul intern, bifand doua infrangeri, urmate de trei rezultate de egalitate. Fara sa se ridice la un nivel foarte bun, cei de la Mouscron Peruwelz ocupa un locul 12 cu 14 puncte in momentul de fata, fiind la trei puncte deasupra zonei fierbinti. Pe teren propriu echipa a castigat 11 din cele 14 puncte de pana acum, prezentandu-se foarte bine. Echipa ocupa locul cinci la ora actuala, cu 21 de puncte si cu un golaveraj de 24-13, fiind la cinci lungimi de liderul Anderlecht si la un singur punct de podium. Vorbind strict de deplasari, Club Brugge a pierdut o singura data in sase partide, fiind a treia intr-un astfel de clasament in Belgia, cu noua puncte din 18 posibile. Golaverajul de 24-13 face ca echipa oaspete sa aiba cel mai bun atac din campionat.
Pariuri M. Peruwelz vs Club Brugge
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Club Brugge este una dintre cele mai puternice formatii ale campionatului belgian in acest moment, iar pe terenul unei echipe iesita total din forma ne asteptam sa se impuna, plus ca si cota de 1.73 este una atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,