Pariul zilei – 30.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 29 December, 2015. Postat in Pariul Zilei

Real Madrid vs Real Sociedad (30.12.2015) – ora 17:00
pariul zilei2La fel ca si ieri, cota pentru pariul zilei nu este una astronomica, insa acceptabila, 1.55 mai exact. Real Madrid si Real Sociedad vor fi puse fata in fata de la ora 17:00, ora Romaniei, meciul facand parte din cea de-a 17-a etapa a campionatului.
Real Madrid Real Sociedad
Real Madrid se prezinta la acest meci dupa patru etape in care a bifat trei victorii, apropiindu-se astfel la doua puncte de liderul Barcelona, care are insa si un meci mai putin disputat. Trupa pregatita de Rafa Benitez este pe trei in momentul de fata, cu 33 de puncte si un golaveraj 42-15, laudandu-se cu cel mai bun atac din Spania. Real Madrid e la doua lungimi de primele doua clasate, Barca si Atletico Madrid. Real Sociedad nu poate emite pretentii prea mari de la o astfel de deplasare, realistic vorbind. Echipa este intr-o forma modesta, castigand un singur meci in ultimele patru etape. Per total, bascii sunt pe pozitia a 14-a in La Liga, cu 16 puncte si un golaveraj de 17-22. Doar doua puncte au oaspetii in momentul de fata peste zona rosie si orice pas gresit poate cantari enorm.
Pariuri Real Madrid vs Real Sociedad
Info pariuri sportive: Real Madrid -2.0 AH@ 1.55

  • Meciul se anunta a fi unul foarte dezechilibrat, asa cum o arata si cotele, astfel ca avem motive serioase sa mizam pe o victorie clara a galacticilor, mai ales ca acestia nu-si mai permit pasi gresiti.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,