Pariul zilei – 31.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 30 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Norwich vs Bolton (31.10.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de vineri, 31 Octombrie, are o cota ceva mai mica decat in mod normal, si anume 1.62 la ora actuala. Norwich City va da piept cu Bolton Wanderers in meciul de deschidere al etapei cu numarul 15 din Anglia Championship, a doua liga engleza. Partida va incepe la ora 21:45, ora Romaniei.
Norwich Botlon
Norwich City a retrogradat in Championship la finalul stagiunii trecute, iar acum urmareste revenirea in Premier League. Echipa a avut un start de sezon foarte bun, insa in ultimele saptamani a suferit, dovada ca vine dupa cinci etape fara victorie. Chiar si asa, canarii au ramas pe loc de play-off, mai exact pe locul sase, cu 23 de puncte si un golaveraj de 22-12, la numai trei puncte de primele trei clasate. Bolton Wanderers se afla la polul opus al clasamentului, avand ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Echipa este prima din zona retrogradarii, mai exact pe locul 22, cu 11 puncte in dreptul ei si un golaveraj de 13-24. La ora actuala doar trei echipe stau mai slab decat Bolton la nivelul defensivei. In sapte deplasari oaspetii au bifat o victorie si sase infrangeri.
Pariuri Norwich vs Bolton
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Desi canarii nu traverseaza cea mai buna perioada a lor, este limpede diferenta dintre cele doua tabere, iar noi ne asteptam ca acest lucru sa fie reflectat si pe tabela de marcaj, printr-o victorie a lui Norwich, superioara la majoritatea capitolelor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,