Pariuri Fotbal – Brasov – Pandurii – 16 Decembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 16 December, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Analiza meciului pentru pariori: Fc Brasov – Pandurii
panduriiPrima etapa din returul Ligii 1, editia 2013-2014, se incheie astazi, luni, 16 decembrie, cu partida dintre FC Brasov si Pandurii Targu Jiu, programata sa inceapa de la ora 20:00.Fara sa impresioneze in acest campionat, formatia antrenata in acest moment de catre Ilie Stan, FC Brasov, este obligata sa stranga cat mai multe puncte in etapele urmatoare pentru a pierde contactul cu zona retrogradarii.

Spre deosebire de alte editii, in care FC Brasov se instala comod undeva pe la mijlocul clasamentului, anul acesta lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. FC Brasov a devenit in scurt timp o devoratoare de antrenori, rabdarea a lipsit cu desavarsire, iar rezultatele au intarziat sa apara.

Spre finalul turului insa, odata cu aducerea lui Ilie Stan pe banca tehnica, brasovenii au acumulat 5 puncte in tot atatea runde, sperand totodata sa isi imbunatateasca aceasta zestre cu alte 3 astazi in fata gorjenilor de la Pandurii Targu Jiu.

Adversarul din aceasta seara, Pandurii, este unul stors de energie. Angrenata atat in lupta la varf in Liga 1, cat si in grupele Europa League, unde nu a facut prea multi purici, baietii antrenati de Cristi Pustai par intr-o scadere vizibila de turatie, putini specialisti apreciind ca fiind realizabila o victorie in deplasare la FC Brasov.

Motivele sunt multiple. Terenul de pe “Tineretului” va fi unul aproape imposibil, iar temperatura la ora jocului va fi una aproape imposibila pentru brazilienii Pandurilor. In meciul tur, Pandurii s-au impus cu scorul de 3-1. Meciul disputat anul trecut pe “Tineretului” s-a incheiat, de asemenea, cu o victorie a oaspetilor de luni seara, la limita insa, scor 1-0.

Meciul dintre FC Brasov si Pandurii Targu Jiu a fost tratat cu multa grija de catre bookmakeri, care ne propun cote relativ echilibrate pentru epilogul etapei a XVIII-a din Liga 1: 3.00 pentru un succes al Brasovului, 3.20 pentru un rezultat de egalitate si 2.40 pentru o victorie a trupei pregatite de Cristi Pustai.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO