Pariuri Sportive – Alcoron vs Espanyol – 08.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Alcoron vs Espanyol  (08.01.2014) – ora 21:00
Aflata intr-o perioada destul de grea, Alcoron nu va avea deloc o misiune usoara astazi de la ora 21:00 pe teren propriu, atunci cand o va gazdui pe Espanyol Barcelona, echipa cu pretentii mai mari si mult mai bine cotata.
Acesta este primul joc din istorie intre cele doua protagoniste, iar cotele sunt foarte echilibrate, usor de partea catalanilor.
AlcoronEspanyol
Alcoron este intr-o forma slaba, venind dupa opt partide in care a bifat o singura victorie. Echipa din Segunda Division a inceput anul 2014 cu un egal pe teren propriu, scor 2-2 in fata unor alti catalani, si anume cei de la Barcelona B. Situatia de pe teren propriu este si mai grava, fara victorie de sapte meciuri, iar Alcoron a reusit sa inscrie doar intr-unul singur din acestea sapte.Despre Espanyol sunt cuvinte ceva mai bune de spus. Echipa oaspete nu s-a ridicat nici ea la nivelul asteptarilor in aceasta stagiune, insa chiar si asa, in ultima vreme da semne de revenire. Doua victorii, doua remize si un esec au bifat oaspetii in precedentele cinci jocuri, iar anul l-au inceput cu stangul, pierzand in La Liga cu 1-0 pe terenul Osasunei.
Pariuri Alcoron vs Espanyol
Info pariuri sportive: X2 @ 1.38

  • Alcoron nu poate emite pretentii prea mari de la un astfel de meci. Am ales sa mergem pe un egal sau o victorie a oaspetilor, lucru firesc de altfel, tinand cont de diferenta dintre cele doua.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!