Pariuri Sportive Anglia vs Chile – 15.11.2013

Bilet realizat de bonus in 14 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Anglia vs Chile (15.11.2013) – ora 22:00
Introducere
Pe langa Italia – Germania, vom avea un alt super amical vineri seara, cu incepere de la ora 22:00. Este vorba despre duelul de pe Wembley Stadium dintre Anglia si Chile, doua nationale in forma, in special din punct de vedere ofensiv.
Cele doua echipe s-au intalnit o singura data in istorie, si anume in 1950, atunci cand englezii se impuneau cu 2-0 pe teren propriu.
Anglia
Chile
Anglia a incheiat cum nu se putea mai bine campania de calificare la Cupa Mondiala, terminand prima in grupa si calificandu-se direct la turneul final. Gerrard si ai lui au marcat de 13 ori in ultimele cinci partide, iar Anglia pare sa fi crescut mult fata de Euro 2012 spre exemplu, englezii avand cu siguranta un cuvant greu de spus la turneul final din vara. Ramane de vazut cum se vor descurca britanicii in acest meci in fata unei formatii solide si de nivel apropiat.
Chile nu trebuie subestimata deloc, echipa oaspete avand o forta impresionanta, aratata de altfel si in campania de calificare la Cupa Mondiala, terminand pe trei in calificari, zona Americii de Sud, peste Uruguay in clasament. Selectionata vizitatoare este neinvinsa in ultimele noua partide oficiale si amicale, ofensiva fiind stalpul de baza al echipei. In aceste noua partide Chile a parasit terenul neinvinsa chiar si dupa intalnirile cu Spania sau Brazilia.
Pariuri Anglia vs Chile
Pronostic pariuri sportive: Sub 1.5 goluri in prima repriza @ 1.44
  • Cota nu este una foarte tentanta, insa avem incredere in acest pariu. Anglia si Chile sunt doua formatii bune si solide, iar in ciuda faptului ca este doar un meci amical, ne asteptam la un joc strans si o prima repriza de tatonare din partea celor doua selectionate.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!