Pariuri Sportive Arsenal vs Aston Villa – 17.08.2013

Bilet realizat de bonus in 17 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Arsenal vs Aston Villa (17.08.2013) – ora 17:00
Introducere
Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale primei etape din Premier League, cel putin cand vine vorba de cotele oferite de agentii, se va da pe Emirates, acolo unde Arsenal o va gazdui pe Aston Villa.
Tunarii s-au impus de patru ori in ultimele cinci confruntari cu Aston Villa, in timp ce un alt joc s-a terminat fara gol.
Arsenal
Aston Villa
Arsenal a disputat pana la ora actuala sapte partide amicale in aceasta vara, bilantul fiind unul foarte bun. Mai exact, elevii lui Arsene Wenger s-au impus in cinci jocuri, au remizat unul singur si au pierdut tot unul singur. De precizat ca toate amicalele disputate de londonezi s-au incheiat cu minim trei goluri marcate in meci. Victima cea mai sonora facuta de Arsenal in aceasta vara este Manchester City, scor 1-3 chiar in deplasare.
Pe de alta parte, Aston Villa, doreste sa faca uitat cat mai repede sezonul precedent. Formatia de pe Villa Park a inregistrat patru victorii, patru remize si o infrangere in cele noua partide amicale disputate in aceasta seara. Totusi trebuie precizat faptul ca adversarii au lasat mult de dorit, Malaga fiind singura echipa cu nume invinsa de Villa, scor 3-2.
Pariuri Arsenal vs Aston Villa
Pronostic pariuri sportive: Arsenal -1.0 Handicap Asiatic @ 1.52
  • Diferenta de valoare intre cele doua tabere este foarte mare si inclinata in favoarea gazdelor, in ciuda faptului ca Wenger nu a facut transferuri notabile in aceasta vara. Noi ne asteptam ca Arsenal sa isi confirme superioritatea pe tabela fara prea mari emotii sambata dupa amiaza de la ora 17:00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!