Pariuri Sportive Arsenal vs Southampton – 23.11.2013

Bilet realizat de bonus in 22 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Arsenal vs Southampton (23.11.2013) – ora 17:00
Introducere
Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numarul 12 din Anglia Premier League se va disputa sambata de la ora 17:00 pe Emirates Stadium, acolo unde Arsenal Londra va primi vizita lui Southampton intr-un duel al marilor revelatii din aceasta stagiune.
Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori sezonul trecut in meciuri oficiale. O data s-a impus Arsenal fara probleme acasa cu 6-1, ca mai apoi in retur meciul sa se incheie la egalitate, scor 1-1.
Arsenal
Southampton
Tunarii sunt cu adevarat o revelatie in acest sezon, dovada ca dupa 11 etape ocupa in mod surprinzator am putea spune pozitia fruntasa. Wenger a facut un singur transfer de marca in vara, si anume aducerea lui Ozil, insa care s-a dovedit a fi extrem de eficient. Tunarii au 25 de puncte si un golaveraj de 22-10, iar la ora actuala sunt cu doua puncte peste urmatoarea clasata, Liverpool.
Pe de alta parte, Southampton ar putea trece chiar si pe primul loc in clasament dupa acest meci, asta daca s-ar impune, iar Liverpool s-ar incurca cu Everton. “Sfintii” ocupa un onorabil loc trei inainte de acest meci, cu 22 de puncte si un golaveraj de 15-5. De altfel SOTON are cea mai solida aparare din campionat si este singura formatie neinvinsa in ultimele cinci etape alaturi de Manchester United.
Pariuri Arsenal vs Southampton
Pronostic pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.38
  • Cota poate nu este cea mai atractiva, insa ne asteptam la un meci echilibrat si foarte strans intre doua formatii bune ale campionatului si aflate in forma. Arsenal marcheaza destul de mult, insa nu ii va fi usor in fata celei mai puternice aparari din campionat, cu o medie de sub 0,5 goluri incasate pe meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!