Pariuri Sportive AS Roma vs Napoli – 18.10.2013

Bilet realizat de bonus in 17 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
AS Roma vs Napoli (18.10.2013) – ora 21:45
Introducere
Derby-ul etapei a opta in Italia Serie A va deschide totodata aceasta runda si le va pune fata in fata pe primele doua clasate, AS Roma si Napoli. La cum au aratat cele doua tabere pana acum se anunta un meci foarte echilibrat de care pe care. Jocul va avea loc vineri seara de la ora 21:45.
AS Roma a castigat ultimul meci direct, scor 2-1 in luna Mai, insa de atunci ambele echipe s-au schimbat mult in bine.
AS Roma
Napoli
Romanii au surprins pe toata lumea pana acum in primele sapte etape de campionat, avand niste cifre cu totul si cu totul fabuloase. Echipa din capitala domina practic campionatul, avand numai victorii pana la ora actuala in Serie A, iar cu 21 de puncte ocupa pozitia fruntasa. Golaverage-ul este cel mai bun din Europa, luand in calcule principalele campionate mari. AS Roma a marcat de 20 de ori pana acum, primind un singur gol.
Napoli pe de alta parte este a doua in clasament, cu doua puncte in spatele adversarei de vineri seara si la egalitate cu campioana en-titre, Juventus Torino. Cu investitii de peste 100 de milioane de euro in aceasta vara, Napoli pare o echipa foarte solida in campionat, iar dup sapte etape a strans 19 puncte si se lauda cu un golaverage de 18-4, al doilea din campionat dupa cel al Romei.
Pariuri AS Roma vs Napoli
Pronostic pariuri sportive: Peste 0.75 goluri Handicap Asiatic @ 1.57
  • Am ales sa mergem pe faptul ca vom vedea cel putin un gol pana la pauza in meciul dintre cele mai ofensive echipe ale Italiei la ora actuala. In caz ca la pauza tabela va arata 0-0, 25% din miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!