Pariuri Sportive – Aston Villa vs Sunderland – 29.04.2013

Bilet realizat de bonus in 28 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Aston Villa vs SunderlandAston Villa si Sunderland vor pune capat etapei cu numarul 35 din Anglia Premier League, etapa foarte spectaculoasa pana in acest moment. Cotele sunt foarte echilibrate la agentiile online de pariuri, cu un mic avantaj de partea gazdelor. Partida se anunta una de intensitate maxima avand in vedere ca ambele tabere lupta pentru a evita retrogradarea.

Aston Villa a avut un sezon dezamagitor pana in acest moment si va avea un final de campionat extrem de tensionat. Formatia de pe Villa Park ocupa locul 17, primul de deasupra liniei de plutire, cu 34 de puncte si un golaverage de 36 la 63, avand una dintre cele mai fragile defensive din Premier League.
Acasa Aston Villa s-a descurcat foarta rau in cele 17 meciuri bifate in fata propriilor suporteri, reusind doar 4 succese.

Sunderland de cealalta parte a baricadei vine dupa 2 succese consecutive si da semne ca se poate salva. Pisicile negre ocupa pozitia a 15-a in prima liga engleza, cu 37 de puncte si un golaverage de 38:34, avand un avans de 5 puncte fata de prima pozitie retrogradabila.
Cand vine vorba de deplasari, echipa vizitatoare este a 11-a in Premier League, cu doar 16 puncte castigate in 17 partide pe alt teren de-a lungul acestui campionat.

Din 2011 pana la ora actuala cele doua formatii au fost puse fata in fata de 4 ori, impartindu-si punctele in mod egal. Fiecare s-a impus cate o data, iar alte 2 partide s-au incheiat nedecise.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap asiatic @ 1.50
Aston Villa vine dupa 6 etape consecutive in care s-au marcat mereu minim 2 goluri in meci, plus ca este o echipa de Over 2.5 pana acum. Sunderland sufera si ea in defensiva, iar atacul a crescut in ultima vreme. Ne asteptam la minim 2 reusite in duelul de pe Villa Park de luni seara, cu returnare de miza in caz ca se vor inscrie fix 2 goluri.