Pariuri Sportive Aston Villa vs Tottenham – 20.10.2013

Bilet realizat de bonus in 19 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Aston Villa vs Tottenham (20.10.2013) – ora 18:00
Introducere
Singurul meci de duminica in Premier League va avea loc pe Villa Park, acolo unde Chiriches si colegii sai se vor deplasa pentru a o intalni pe Aston Villa, o formatie foarte solida in acest debut de campionat.
Ultimele trei partide directe intre cele doua tabere au fost castigate de Tottenham, cu un scor general fabulos de 10-0. De asemenea ultimele doua meciuri directe de pe Villa Park au fost castigate de londonezi cu 0-4 de fiecare data.
Aston Villa
Tottenham
Lucrurile s-au schimbat destul de mult de atunci si pana acum, iar Aston Villa pare o echipa mai solida, o echipa care a invins liderul actual, Arsenal, in prima etapa, si in acelasi timp o formatie care a tinut in corzi mai toate adversarele. Desi nu a strans decat zece puncte pana acum, Villa are un joc bun si incomod pentru orice echipa. Benteke si colegii sai au si un golaverage pozitiv de 9-8, se afla pe locul zece in Premier League si vin dupa trei etape in care au strans sapte puncte.
Pe de alta parte Tottenham sta ceva mai bine in clasament dupa primele sapte etape din campionatul Angliei. Formatia de pe White Hart Lane are insa probleme serioase la finalizare. Tottenham a strans 13 puncte pana acum si se afla pe locul sase in clasament, primul sub pozitiile de cupe europene. Eriksen si colegii sai au un golaverage de 6-5, cu o medie de sub un gol marcat pe etapa.
Pariuri Aston Villa vs Tottenham
Pronostic pariuri sportive: Aston Villa +1.0 Handicap Asiatic @ 1.42
  • Desi pare un pronostic riscant, Tottenham avand un lot mai valoros, ne bazam pe ce am vazut pana acum in Premier League. Villa are un joc bun si eficient, pe cand Tottenham este in scadere de forma si nici nu a convins prea mult in acest campionat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!