Pariuri Sportive Astra – Ceahlaul – 23.09.2013

Bilet realizat de bonus in 22 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 

Astra – Ceahlaul (23.09.2013) – ora 20:30
Introducere
Liderul de dinaintea acestei etape in Liga 1, Astra Giurgiu, va primi vizita celor de la Ceahlaul Piatra Neamt luni seara de la ora 20:30 in ultima partida a rundei curente. Dupa cum ne asteptam, giurgiuvenii au clar prima sansa la pariuri.
Singurul meci direct dintre cele doua tabere din 2013 a avut loc tot la Giurgiu, in luna Aprilie, atunci cand Astra s-a impus categoric cu 4-2.
Astra
Ceahlaul
Astra este una dintre cele mai puternice formatii din acest sezon in Romania, la fel ca si in stagiunea trecuta. Gazdele au adunat 15 puncte din 18 posibile pana acum, avand si un meci restant, cu Steaua. Giurgiuvenii au picat pe locul doi in clasament dupa remiza scoasa de Petrolul contra lui Dinamo, insa o victorie i-ar readuce pe jucatorii Astrei in fruntea clasamentului. Golaverage-ul echipei este de 20-6, cu cea mai puternica ofensiva din Liga 1.
De cealalta parte, moldovenii de la Ceahlaul au un start de sezon excelent pentru pretentiile echipei. Dupa sapte partide disputate in campionat, nemtenii au inregistrat trei victorii, trei remize si o singura infrangere, ocupand un onorabil loc sase la ora actuala, cu 12 puncte si un golaverage de laudat, 10-5. De precizat faptul ca Ceahlaul este neinvinsa in ultimele cinci etape de campionat.
Pariuri Astra vs Ceahlaul
Pronostic pariuri sportive: 1 solist @ 1.44
  • Desi Ceahlaul traverseaza o perioada foarte buna, ne asteptam ca Astra sa isi confirme superioritatea si pe tabela, mai ales ca nemtenii nu exceleaza pe teren strain.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!